Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LAGT ER I

ni har lagt er i

sen jag var ett litet glin

er tid är förbi

era maktgalna små svin

tänker inte ta

några pekpinnar från er

om ni säger "tyst!"

ska jag skrika ännu mer

skriva poesi

med en massa attityd

vägra böja mig

när jag hör er kräva: "lyd!"

ni har lagt er i

men det har ni inget för

tänker inte be

er om ursäkt att jag stör

hatar det ni gör

hatar det ni lever för

jag är en tumör

som ska fräta tills ni dör

 

 

LARZ GUSTAFSSON    12/10 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-12 21:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Mfcket starkt och berörande skaldat
2012-10-13

  mare VIP
Starka ord, bara fortsätt och skriv !
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP