Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Envishet är inte alltid bra




så har jag fått sota för min envishet
det är ingen bra ide att klättra upp
och ner på stegen för att kunna putsa
köksfönstret, men nu är det gjort och
mina ben vill inte gärna låta mig gå



vädret gör också sitt till, i natt har min
vetekudde fått vara smärtlindring, när
den blivit kall har jag gått upp stoppat
den i mikron för att få den varm och go
lägga den på det ställe på kroppen där
det varit som värksamast



hundarna kommer jag snart att träffa, dom
hjälper mig att glömma den smärta som nu
vandrar runt i min kropp, ta en promenad
till dom kan jag glömma, det får bli bilen
såna här gånger är det skönt att bilen är
utrustad med automatlåda



det är en ny dag en ny vecka som kunnat
börja bättre det är ingen ide att tänka
negativa tankar tänker försöka ta mig
upp på vinden hämta mina kryckkäppar
så jag slipper hålla mig i väggarna när
jag går här inne i min lägenhet




anits 15 oktober 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-15 09:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Smärta som följeslagare är tungt - du beskriver så väl
2012-10-17

  Lars Hedlin
Sänder en KRAM!
2012-10-16

    maija tuori

Krya på dig ...ha en skön natt be om Gud välsigna ditt hem i Jesu namn säg det högt och gör ett korstecken ,har själv också upplevt otaturliga saker i mitt hem ,men har fått vara i fred ..
2012-10-15

  ResenärGenomLivet
Åh...jag förstår dej så väl...vila och krya på dej...
2012-10-15

  aol
verkligen så bra skriftat man riktigt känner hur du har det, sänder dej en kram vännen,
2012-10-15

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-10-15

  Ljusletaren VIP
Krya på dig/kram
2012-10-15

  Sofhia Wirström
envishet är inte altid bra
men minns min vän
envishet kommer du långt med
ha en fin stund med dina
fyrbenta vänner
bra skaldat om vardagen
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP