Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håll ut snart är vi där ... bara ett tag till


Om våren

Om våren längtar jag till
snödropparnas vita blommor
de sista stegen på vinterns grus
den första värmen från flickans hand

Om våren längtar jag till
tussilagons gula blick
fåglarnas glada sång
flickornas flirtiga leende

Om våren längtar jag till
vitsippan uti backen stå
grillens osande doft
flickornas följsamma tunna blus

Om våren längtar jag till
naturen som spricker ut
golfen på det gröna gräset
flickans kärlek till mitt hjärta

Om våren längtar jag till
sommaren då .....




Fri vers av Jack_iX
Läst 601 gånger
Publicerad 2006-02-12 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX