Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart examen

Min examen

skulle vara ljus

något fint att minnas


Blev istället

mörk skräckfylld natt

med hot och våld


Våldets Härskare

plågade vår mamma

med ord och slag


På morgonen

bedjan om förlåtelse

bara ord utan betydelse


Nytt våld

väntar oss alltid

det har vi insett


En smutsig

svart sopsäck fylld

med hat, ödelagd barndom


En börda

du ska bära

förlåtelse får du inte




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-22 07:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
berör mig ... mycket ...
2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP