Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är mig fotfarande kärt


Min tankes melodi,spelar upp en symfoni" Och Livsandarna,

dansar åter" Mitt hjärtats trumm virvel, Slog hål på mitt,

svårmod" Men sinnets magi hjälper mig att Navigera...

Stråkar som smeker mina läppar" Och som får mitt kvarglömda,

Leende att för alltid stanna kvar" Jag lär mig att komponera,

Och då blir livet för mig så mycket mera... Rozsi




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-21 13:08



Bookmark and Share


  agneta pichler


jag håller med.. mycket berörande skrivet

din text är full med hopp
och livskraft..

låt din melodi ge dig styrka
2013-07-10

    ej medlem längre
Tycker mycket om denna

fin kompsition inom och utom
2012-10-21

    ej medlem längre
en alldeles underbar text!..
2012-10-21

    Eeklof
Otroligt fin, jag gillar ditt sätt att skriva.
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs