Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Naturen höst tankar



naturen förändras
dag för dag
jag ser på allt
som sker


häggens nakna grenar
björken har ännu
sitt lövverk kvar
under lönnen
har en matta
i brokiga färger
lagt sig till rätta


njuter av höstens tid
som är min tid
tiden jag kan
andas
ta in klar och hög luft
i mina lungor


jag hör hemma i naturen
långt från stadens brus
och sorl
njuter av naturen
där jag kan vandra
ta del av tystnaden
som är så viktig
i mitt liv




anits 21 oktober 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-10-22 00:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra text!
2012-10-23

  Ninananonia VIP
Vackra bilder i ord :)
2012-10-22

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-10-22

  Maria T
Grattis.
Vackert om hösten
Jag tycker om höstens ljus
2012-10-22

  ResenärGenomLivet
Upplyftande och härliga ord...vackert...
2012-10-22

    ej medlem längre
Härligt om hösten!
2012-10-22

  Ljusletaren
Underbart ordat/kram
2012-10-22

  Eva Helene VIP
Fint att få följa dig i "din" höst här!
2012-10-22

    Yarissa
Väldigt fint beskrivet!
2012-10-22

  Bibbi VIP
Så ock för mig.
2012-10-22

    ej medlem längre
väldigt öm, och vacker beskrivning.. gillar mycket!
2012-10-22

  Larz Gustafsson VIP
Inte riktigt min tid. I synnerhet inte november.
Men för varje dag kommer vi en dag närmare våren och varje årstid har väl sin tjusning.
2012-10-22

  M M Mannheim VIP
Härlig poesi, Anits! Du kan verkligen väcka naturens längtan hos oss alla!
2012-10-22

    ej medlem längre
bra
2012-10-22

    maija tuori

Fint...
2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP