Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-THE WORK MUST GO ON !


Försörja sej som poet, -
Mamma tror ingen kan det.
Möjligen Bodil Malmsten
och Kristina Lugn med, - men
förmodligen måste de,
också, ta andra små kneg -
- som att hålla föredrag,
trodde Mamma; -Vad vet JAG?!

I forntida kulturer
rådfrågades poeter ;
de ansågs visa vara.
-Nu, är de 'bull-shit', bara!
Själv, har jag lämnat staden,
med de fina förlagen :
--You know, the work MUST go on, -
- fast jag glömt rimlexikon!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-24 14:56



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Underbart skrivet och du har nog rätt, man blir inte fet av att vara poet.
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf