Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konsten att skapa metaforer


det är det där med poesi
och sanning
varför i helvete bilder skulle bli vackrare
av radbryt

det är våld vi letar efter
du och jag
våld
som i kopulera utan känningar

och jag kan inte ens minnas
viljan
att draperad i hud
kasta mig utför ett berg

allt är bara målande beskrivningar
i obegripliga nyanser
av de sönderbrutna färger
som förborgar din flykt

det är tvång vi håller fast i
du och jag
tvång
som i uppspärrade ögon i mörker

men jag ska skjuta ner dig
vika dig tusen gånger
och hänga upp dig på väggen

jag ska ge dig poesi, älskling
helt fri från bilder




Fri vers (Fri form) av himlens hemlighet VIP
Läst 753 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-10-25 16:29



Bookmark and Share


  DominiQueen
SNYGGT! Kaxigt! Underbart! Jag älskar det :-)
2015-07-03

  Peter Stjerngrim VIP
Härligt med att äntligen få lläsa någonting från dig igen!
Tycker om ditt lite karga och krassa språkbruk
men med en fantastisk text melodi och rytm rakt igenom
för den som lider av att se sådant i det den läser ... :)


2012-10-25

  himlens hemlighet VIP
menaru bildligt då ällä?
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP