Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om fred.


Planet-Party-Planer

Ett litet harmlöst kryp jag är
bland många i den stora värld.
Om vi samlas allesamman,
får vi alla ståplats på Gotland.

Vi kunde ta en större ö, -
- med liggplats för dem som ska dö.*
En mastodontfolkfest för fred --
- där samtliga får vara med!

Vad helfestligt vi kunde ha
på Jordens Gemensamma Dag!
Ett minne tills vi alla dör.
-Vem ställer upp som arrangör?


( * -P.g.a. ålder och/eller sjukdom.)







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-25 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf