Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett stycke text från hösten 2010


Black

Alltid samma känsla i magen.

Tankarna går i spinn.

Känslor tar överhand,

ljuger o bedrar hjärnan.

 

Hjärtat slår hårt,

hårt mot väggarna som kallas  förstånd – sunt förnuft.

 

Ångesten vill ut

och leka

 -

förstöra.

 

Väl igång,

kan inget hindra dess krafter.

Slipper igenom all världens stängsel, portar o lås.

...

Förnuftet flyr o ångesten segrar.

 

 

© 2010 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-26 15:04



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Ja, känner igen känslan.
2012-10-26

  Osvalds_Dotter VIP
Gåshud,, texten trängde in
och berörde på det djupaste!
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl