Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vildheten tar fart

 

 Vildheten i din kropp
låt den bli din utstrålning 

 

låt balansens sökande
hitta till livsglädjens bro
då själen finner
ro



Utrymmet att bara få vara
i sin egen existens
ger ett behag av

livets närvaro 



Ta steget ut i livet
ta vara det som livet bjuder på

kanske är landningsplatsen

nuet


valet är fritt

vilken väg du väljer






 våga vara du




 




Fri vers av prinscess VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-13 14:37



Bookmark and Share


    Oprofessionell
''valet är fritt
vilken väg du väljer''


Kraftfulla ord, som står för en mäktig mening.
2006-02-13

  Ord
Oj Prinscess..denna "talar" verkligen till mig (å säkert måånga andra)

Vacker är den i sin form och sitt språk , men än mer i sitt strålande, inspirerande budskap..vilket alltid är det jag fastnar för hos dikter (tillsammans med känslan , som också är en magisk parameter..)

Bra diktat ! Och en beröring att buga inför..

rubriken "När vildheten tar fart".....å första radens eko.."Vildheten i din kropp" får mig att tänka på min egna polära natur.. som både söker adrenalin och fart.. samtidigt som filosofi och i nuetstunder av stillhet..

och hur svårt det är som familjefar att bajaka sin sanna natur , med så mycket intressen utanför sig själv att ta hänsyn till..

dina rader ger hopp om att finna den balansen !

Tack !

/ Crister
2006-02-13
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP