Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDSMANNENS NITÄLSKAN

gudsmannens nitälskan

eld går ut från Jesu tron

gudsmannens nitälskan

starkare än all passion

bränner ner beläten

gör rent hus i bönehus

gudsmannens nitälskan

strålar ut från världens Ljus

 

 

Herrens Ord talas ut

snart är nådatiden slut

gudsmannens nitälskan

tänder eld på gammalt krut

aldrig på hemmaplan

alltid i ett främlingsland

facklan ska bäras tills

han når hem till himlens strand

 

 

 

gudsmannens nitälskan

skördefälten vitnar nu

bli en kanal för Guds

starka kärlek även du

Han som blev människa

och steg ner hit till vår jord

söker förvaltare

som vill sprida nådens Ord

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    28/10 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-28 14:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet
2012-10-28

  mare VIP
Mycket bra skrivet
och sant !
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP