Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott kärleken består


En gång bar du våren

i ditt bröst

livfull yster knopp

Minns du dina drömmar
sol och vindar 
lekarna och skratten

Frågorna är många
du kan dem ej
besvara

Din knopp blev blomma
av sällsynt vacker sort
men ack så känslig livets 
törnar

 

Från din himmel du mig följer
genom livets alla skeden
är känslan jag kan ana

Ta min hand
låt mig känna
du är nära

Borta är den stora gråten

Alla svek är gömda
att  tillhöra det förflutna
 
blott kärleken består


Du är för evigt

förlåten

 

© Chawa 2012 




Fri vers av Chawa VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-10-28 21:44



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Mycket gripande och vackert!
2012-11-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart vacker om kärlekens underbara styrka
2012-11-08

  ULJO
Ack så vackert du poetar, berörande
2012-11-01

  Lars Hedlin
Själsligt och befriande!
2012-11-01

  Eva Helene VIP
Vackert och trösterikt!
2012-11-01

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-11-01

    ej medlem längre
Glad, tacksam jag inte missade denna vackra
text, för den är underbar...
2012-11-01

  aol
underbart kärleksfull lyser din skrift mot mej,
2012-10-30

  Linda CH VIP
Underbart generösa ord fulla av kärlek.
2012-10-30

  Ljusletaren
Wow vilken bild av Blomman för dagen ... så intensivt blå och fin.
Passar bra till dina mjuka och fina ord/kram
2012-10-30

    ej medlem längre
Vackra rader som berör mig ... mycket ...
2012-10-29

  Bibbi VIP
Berör mig starkt.
2012-10-29

  Heikki Hellman
Ett behagligt ungdomsminne, kryddat med mycket djupa känslor ?
2012-10-29

    ej medlem längre
Så otroligt vackra ord. Känner mig rörd och berörd.
2012-10-28

  M M Mannheim VIP
Ja, blått kärleken består!
2012-10-28

  ResenärGenomLivet
..."för evigt förlåten"...så skönt...
2012-10-28

  poetryGirl
insiktsfyllt
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP