Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubrik finns, ingen minns.


Sekunderna tickar, klockan slår,

Tiden stannar, hjärtat står.



Ljuset skymmer, natten får,

Vätskan rinner, dolda sår.



Överväldigande, känslan är,

Inom kroppen, själen bär.



Hoppets lovord, viskas ömt,

Naiv önskan, inom gömt.



Somnar sakta, byter liv,

Väntar morgondag, nya kliv.



Skriver verser, om ensamhet,

Denna sorgsna, kvälls poet.




Bunden vers (Rim) av //Nikita
Läst 429 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-30 21:07



Bookmark and Share


  Dreamwriter
Lika duktig som alltid. Råkade händelsevis lyssna på en Kent-låt i bakgrunden och texten föll därför i en sådan rytmik och det passade galant :)
2012-10-31

    Fågelhjärta
Du är riktigt duktig, Nikita.

Det finns klang och ton i dina texter.

Och framför allt så känns de hjärtliga.
2012-10-30
  > Nästa text
< Föregående

//Nikita