Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite fler tankar kring döden.


Alla vägar bär till döden

Det är inte att vi kommer dit 

till slut

som räknas

Det är hur vi kommer dit

 

Hur vi formar livet längs vägen

fram tills då...

 

Men,

det är inte livet som egentligen betyder mest.

Då vi är döda längre,

än vad vi lever.

 

Det är döden.

Det är döden som allt i slutändan

ändå handlar om.

 

för alla ska vi dö

det vet vi med säkerhet

...

det vackraste,

som vi har

är döden

 

så meningen med livet

är kanske den...

 

© 2012 Celticgirl

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 380 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-01 00:01



Bookmark and Share


    sqaniagirl
En riktigt bra och vacker text om döden.
2012-11-01

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Ja, så kan man ju också se döden, som något vackert. Bra tankar om detta!
2012-11-01

  genni VIP
Döden låter så tungt, men de här raderna tycker jag mycket om...
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl