Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jävla trött!!!

Är så trött!
Vill bara sluta ögonen, vill inte vara här just nu!
Ledsen och helt tömd på känslor!!

Orkar inte bry mig!
Kan inte påstå att livet är på topp jämt!

Skiter i om solen skiner idag, skiter i om en vilsen hund hittar hem igen! Skiter i köerna på lasaretten, skiter i vem som vinner valet!
Ska bara lägga mig nu och vakna och le igen om nån timme!




Fri vers av Angel of love
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-02 05:59



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Så här måste man få känna.
De gör vi alla ibland.
2013-07-08

  Lars Hedlin
Hoppas att ljuset och värmen infinner sig! KRAM
2012-11-05

    ej medlem längre
hoppas du ler nu!
2012-11-02

  Federico Romano
Sov gott min Ängel ..
2012-11-02

  Larz Gustafsson VIP
Nyheterna struntar jag fullständigt i. Vägrar att följa med. Hatar allt det där. Det intresserar mig inte.
I dag skulle jag vilja slå sönder föremål.
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love