Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kyrkogård


Jag blickar ut över en kyrkogård" Där gravarna brinner av ljus"

Där släktingars tankar vilar över saknade själar" Gravsmyckningar,

ger spår av liv... Som väcker minnen av en kärlek vi en gång förlorat.

Ditt ingraverade namn står på stenen... Där jag nu sakta böjer mig,

ner.. Tårar som runnit,men som nu oxå funnit en fridfull plats,för,

sovande hjärtan... Som är utan smärta... Rozsi.kovacs




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-04 20:59



Bookmark and Share


  agneta pichler

mycket vackert skrivet

2013-07-10

  Lars Hedlin
Berörs inom!
2012-11-13

    ej medlem längre
Du skriver underbart. Du berör något djupt inom.Tack!
2012-11-04

    ej medlem längre
Berörande vacker är din dikt ...
2012-11-04

    ej medlem längre
stilla, och vacker.. är din text
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs