Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min tro är att det fanns en evig historia bakåt i tiden.


Påväg



Nu, är vi här.
Vi har nått
ända till
Framtidens rand.
Ett omätligt hav
är lämnat bakom.

Jag minns när
vi satt på ett
litet hamncafé.
Du hade lagt
din halmhatt
på bordet.

Folk sprang
ut och in.
Vi var påväg
till evigheten
och hade inte
så bråttom.

Vågen bakom
hade slungat oss
dit med oändlig
kraft och vi
visste att vi ej
kunde vända åter.




Fri vers av Marianne Räf
Läst 227 gånger
Publicerad 2012-11-08 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf