Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarminne

Jag trär dina kyssar längs ett grässtrå från sommarängen
där våra händer förått varandra


hängivna


besegrade av kroppar



Minnet av förälskelse finns kvar
likt en vind från havet
trots höstens frostiga mörker


Blundar en stund och försöker känna efter

om dina händer finns kvar



Det vita,vackra vid mitt fönster
som alltid stått i blom


faller likt snöflingor i mitt hår
med en doft som funnits i dig




Fri vers av Anneli A
Läst 429 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-11-10 19:37



Bookmark and Share


  stig wikman
Oj , så vackert.

KRAM Å APPLÅD.
2015-03-02

    ej medlem längre
Fin atmosfär.
Snyggt.
2014-12-02

    ej medlem längre
Dikten gör sig bra bland de uppmärksammade.
2012-11-10

  ULJO
Vacker dikt att ta till sig i höstmörkret

2012-11-10

  surface to air
Vackert!
2012-11-10

    ej medlem längre
fin text, värd läsas om och om.. bra!
2012-11-10

  prinscess VIP
fint
2012-11-10

    ej medlem längre
det var poesi, det :)
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Anneli A