Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Survival of N.N.



Smala ränder
i mina händer
kan tydas av
en spågumma.

Livslinjen är
bruten isär.
Den går rakt
på mitten av.

Man kan dra den
snabba slusatsen
att FÖR TIDIGT döden
mej kommer till mötes.

Men om man ser
noga efter
på insidan
av vänster hand -

finns där ett
senare tillkommet,
tunt litet streck
över brottet.

Som en bro över
avgrunden döden.
Som hjälp av en vän,
- enda räddningen!

-Jag minns det än!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-11 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf