Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnegänget (Dröm)



I ett rum, avsides,
hade en massa kvinnor
samlats. Vi trängdes
i en gammaldags barnhage
mitt på persiska mattan.
Vad gjorde vi här?-
Så visade det sej, - kom vi på -
att vi alla hette : MARIANNE!
Jag sa då : -Och, alla här
ser UT att heta Marianne!
-Alla utom - JAG, tillade jag -
- varpå jag vaknade!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 228 gånger
Publicerad 2012-11-11 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf