Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min vilande stund!

Sitter i fotöljen
vilar mig en stund

Ser mitt skrivblock
det ligger nätt på bordet

Tankarna far
tänk om man skulle skriva en rad

Låta orden flöda
inlevas och inspireras

Vilar sen gott igen.....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 258 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-12 09:14



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
I poesins väntrum,,
fåtöljen,,
inspirationen,,

meditationen,,
2012-11-14

  anits VIP
Så fint och igenkännande skaldat
2012-11-13

    ej medlem längre
Härligt..det gör du rätt i..
2012-11-13

  mare VIP
Mycket bra ide
2012-11-12

  Maj-Lis VIP
Är väl så man känner
2012-11-12

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Just den där känslan, att kunna känna sig tillfredsställd
2012-11-12

    ej medlem längre
stilla, talar tiden..
2012-11-12

    ej medlem längre
allt har sin tid ...
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin