Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min roll


Huvudaktör - i MITT liv, ja, -
men i världsföreställningen
är min medverkan minimal, -
- nästan som vore jag ingen!

Jag sitter i min lilla vrå
och har inget inflytande
över hur det hela skall gå,--
över sekvensers knytande.

Alltså, - på det stora hela
har jag ingen som helst kontroll, -
men i MITT liv får jag spela
dynamisk, viktig huvudroll!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 263 gånger
Publicerad 2012-11-12 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf