Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker mig Minna som en blond storasyster.


Minnas morgon


Minna vaknar upp
på morgonen.
Guldfisken ligger död
i glasskålens vatten.

Hon sträcker på
armar och ben
och undrar vad hon
skall göra av Livet.

Mannen är borta,
hans frånvaro
suger som ett
vacuum.

Hon spolar ner Gustaf
i en servett i WC:n
och en droppe tränger
ur stenen.






Fri vers av Marianne Räf
Läst 281 gånger
Publicerad 2012-11-13 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf