Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kriget mellan det gröna, hoppets färg och det gråa som symboliserar osäkerhet, ger namn till min diktsamling


Grön och grå

Med det svaga hoppet som framtiden ger
skapas en grå horisont som smälter mellan oss,
men det gröna hoppet i dina kyssar gör mig trygg
och fridfullheten i dina armar gör mig lycklig.

Jag följer din skugga, utan att veta varför
medan tusen meningar misslyckas att förenas i mitt sinne,
gröna som drömmar som en gång passerat,
gråa som åren jag försöker glömma.




Fri vers av Jorge González Reymond
Läst 660 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-13 17:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra!
2013-11-17

    ej medlem längre
Tack för en underbar dikt!
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Jorge González Reymond
Jorge González Reymond