Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tomrummet efter honom



Det är mitt i natten.
Minna står framför
badrumsspegeln och betraktar
sitt bleka ansikte.

Något nytt
kom till hennes sinnen
när mannen
varit där.

Nu befinner hon sej
i det hål,
där tiden ryckt
bort honom.

Vidder av evighet,
vandring över öknar och hav
ligger framför - men anden är
lugn då hon somnar in.






Fri vers av Marianne Räf
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-13 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf