Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kritik



Änglarna dansar
högt uppe i det blå.
Själv, jag kladdar
ner mina dikter små.

Som sura Sara sa inte va´ bra,
- aldrig skulle ges ut på förlag,
inte någonting någon annan gav!
-Hoppas hon har fel, tänkte jag.

Den recensionen
var inte av en vän!
-Om mitt jobb går åt skogen, -
vad gör det mej? -Än sen!

Fast ni ska inte få säja om mej
att: -Hon aldrig jobbade!
Utan: -Hon slet livet ur sej, -
- fast alla förlagen nobbade!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 223 gånger
Publicerad 2012-11-15 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf