Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silly!





-Nu, ertappade mej Inga-lill
med att mej plocka till
i köket lite sill!
-Kunde hon inte tiga still?!

Hon på mej flög
som en fladdermushök!
Jag anade oråd då
hennes nyckel vreds om i
köksdörrens lås!

Det var jag som innan
lämnat dörren öppen,
för att senare mej få
en nattsmörgås - eller så.

Jag ville ju bara passa på,
- medans jag är inlagd för vård, -
att få se hur det är
att äta - på NATTEN - en
mackapär!

-Som man ju ALDRIG får
nätter i FRIA år...-
-...som kosan nu styr till!
-Hon kunde väl ha tigit still!?







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-16 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf