Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite av varje



Lågor i den vita
sommarnattens himmel --

Runt våra fotleder
skramlar silverkedjor.

Närhelst jag vill kan jag
läsa mitt trista liv.

Åren har rullat som huvuden
nerför backen.

Varm välling mot ögonen, då
man blundar i julinatten.

Människor äter det stekta,
illaluktande köttet.

Bergen sjunger uppi molnen
och sanden sorlar ini viken.

Döljer sej de döda ibland
skuggorna som skockas?

Blått ljus bländar mej, när
jag söker svaret.

Hon hoppade från tuva till
tuva, halkade i älvors säd!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-17 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf