Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
90-tal.


Dikt om Död



Vissnande lilja
ur sprucken lök,
doftar bittersött
i sin utandning
av Gårdagens
druckna Intryck

med bleka huvudet
böjt ner mot
Jorden - som ger
- och tar.

Regnig vinter
runt oss i den¨
hårdknullade
mass-Undergången,
som ser våra blod
i dunklet

och tvingar oss att
förtränga våra självoffer,
med sina nekrofila
kyssar.-







Fri vers av Marianne Räf
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-18 01:44



Bookmark and Share


  Onders
jag tror jag har funnit en själsfrände
tack marianne
jag ser ditt blod i dunklet

2012-11-19

  LassO
Känns
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf