Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltid


Ursjäl

Jag är alltid, och alltid är jag
fyller nattens ljus med sjärnor,
och dagen,
med dag.

Jag är alltid och alltid är jag.

Kraft till mörkrets tärnor,
kraft till hjärtats lag.

Jag är alltid och alltid är jag.
Bor i den starke-
men lever...
i den som är svag.

Jag är alltid,
och alltid är jag
Världsjälens morgon
Urtidens dag.




Bunden vers (Rim) av Jaramald
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-18 12:22



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Obeveklig styrka & konsekvent lindande kärleksfullhet, Ursjälen speglar sig i vart och ett av dina ord, och du gör den full rättvisa!
2012-11-18

  Mangal VIP
Som om kosmos stoft själv talar. Riktigt vackert.
2012-11-18

  revolver
Det finns en styrka, en längtan och en acceptans i den här dikten. Gillar upprepningarna och att dem till trots finns det olika nyanser och meningar i det här lilla mästerverket. Bra gjort!
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald