Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedan du kom mej när



Det bubblar i min kalk.
Tunna vimplar fladdrar.
Kvistar darrar för vinden.

Vita smultronkart
skall rodna och fresta
i rabatter och snår.

Svåra tider håller
sej på avstånd
från min härd, ännu.

Detta sedan du kom mej när.
Sedan du blev min är det
onda statt i sönderfall.












Fri vers av Marianne Räf
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-24 05:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf