Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto från en plats jag tycker om att vandra till


Utan fönster

 

jag minns än det fönsterlösa rum

där ni tänkt er att jag skulle sitta

gå igenom arkivet ingen orkat göra

på flera år

 

visst det gick bra att sitta där

när dörren fick vara öppen

fick den det?

nej jag öppnade och ni stängde

så höll vi på i några dagar

tills jag tröttnade gick till chefen

 

jag såg hur ni tittade upp när jag

gick förbi med blicken riktad mot

chefens dörr knackade på hörde ett

stig på

 

jag gick in stängde dörren efter mig

berättade hur ni mina så kallade

 arbetskamrater behandlade mig

chefen blev förskräckt behövde inte

komma tillbaka till er det fanns andra

kontor där det fanns att göra för mig

 

ni tittade undrande på mig när jag efter

samtalet med chefen gick förbi er med

ett leende på läpparna gick till det

fönsterlösa rummet tog mina saker

för att åka hem

 

 

anits 24 november 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-25 00:50



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Triumfens ögonblick för dig - väl skildrat!
2012-12-05

  Ljusletaren
Bra gjort!
För att få till en ändring så måste man öppna sin mun ... vilket du gjode och fick det bättre och ljusare. Bra chef förresten :-) /kram
2012-11-29

    Birgersdotter VIP
Bra skrivet
2012-11-25

  Bibbi VIP
Störtskön berättelse.
2012-11-25

  Anya VIP
Handlingskraft i berättelsen. Bra!
2012-11-25

  ResenärGenomLivet
Wow...häftigt gjort...det är nog inte många
som vågar göra något sådant idag...
2012-11-25

  Lars Hedlin
Jätte fint skaldat!
2012-11-25

  Eva Helene VIP
Vilken upprättelse! Fint detta!
2012-11-25

  poetryGirl
Bra beskrivet
2012-11-25

    ej medlem längre
väldigt bra skrivet,,,
2012-11-25

  Larz Gustafsson VIP
En härlig triumf!
Plågoandar ska näpsas.
2012-11-25

  Tarantaran
Härlig frihetskänsla efter
fängelsevistelsen..jag hörde
litet korpen i The Raven
säga " Nevermore "...
eller som det är översatt
till svenskan " Förbi " :)
2012-11-25

  ULJO
Skön känsla du förmedlar här
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP