Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I isen



I isen
låg hon och drömde ---

om honom som
bränt sej in i
hennes längtan.

Den värme hon hade kvar.




Fri vers av Marianne Räf
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-25 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf