Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Incitament



Suget från
höstens kyla
släcker
bubblorna i
kaffesumpen.

LSD-trippens brev
till generna
lästes av
korkade professorer
i kaos.

Hur kom han
in genom
min hud med
signaler ur
den röda glansen?




Fri vers av Marianne Räf
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-26 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf