Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslorna vek sig rakbladsvassa.

 

 

 

 

 

 

Känslorna vek sig rakbladsvassa och snittade min verklighet.
En vårnatt tvåtusenochåtta och jag blev som aldrig mig lik igen.
Under tron på att jag var hel i mig själv, blev jag femtioprocentig... 




Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-27 20:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
poeter kommer;

poeter - fösvinner
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape