Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mörk höst en gång


du vet, den där känslan...eller kanske inte

skäms är fel term att använda i sammanhanget

..jag mår piss..


som om jag igen
har kommit på att jag bedrar mig själv;

att jag gömmer mig under en mask
att jag ljuger
att jag vet att jag bedrar mig själv
men kan inte göra något åt det


och sen märker ingen annan heller av det
för jag är så bra på att låtsas

 

© Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-27 22:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Just det!
2012-11-28

  flygia
Viktig dikt!
Enkel i uttrycket. Lätt att förstå.
2012-11-27

    ej medlem längre
Tyvärr har en hel det så..stark att dela med dig hur
du kännt !!!
2012-11-27

  Ninananonia VIP
Den känns... i hjärtat
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl