Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Könsbyte -- i Drömmen.


Större Succé?



Drömde att jag
blivit en karl!
Kände en rak
och avlång sak

som hängde ner
i byxans ben.
Jag på den tog!
-En Sensation!

-Är det så HÄR
det faktiskt ÄR?!
Jag fick en chock!
-WOW, - jag är Bock!

Jag undrade om
min nya roll
skulle mej ge
större Succé...-






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 189 gånger
Publicerad 2012-11-27 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf