Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ögonblicksbild i ensamheten då skrivlusten blev alltför stor.


Tystnad (100-ordare)

 

I tystnaden hörs hur elementet arbetar mot det snöblandade regnet där ute och hur datorn surrar lågmält framför mig på soffbordet. Med jämna mellanrum bryts tystnaden av flygplanen som är på inflygning mot Arlanda och däremellan mina egna hostningar och harklingar. Jag är hemma och är sjuk.

Dunklet i hallen lockar mina sinnen till fantasier och jag tror mig höra min sons rörelser i sängen på övervåningen. Men han är hos dagmamman och kan omöjligt föra oväsen här hemma och jag slappnar av.

På bordet ligger Liftarens guide till galaxen och jag återvänder in i Douglas Adams skruvat främmande värld.

 




Prosa (100-ordare) av Anna H
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-28 13:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det stämmer nog att skrivlusten kan födas ur ensamheten
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H