Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett omfamnande minne

 

 

 

en natt
i en säng
som var din
låg du i en famn
som var min
en natt
ett minne
det enda som finns kvar

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 658 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2012-11-29 12:01



Bookmark and Share


    MayaN
Jätte fin
2013-03-30

  Micky
Så fint!
2013-01-16

  Jocy Joyless
Jag tycker det finns en storhet i denna lilla. Man blir nöjd.
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP