Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parhästar



Gröna band
mellan oss.
Lösa tömmar,
våra hästar
skenar mot
sommarens blå
Upplösning
genom terräng
av tvivel.

Hon är medveten
om att min Ungdom
sjunkit ner
i gårdarna -
genom grannarnas
gråa hår,
vilket fick dem
att alarmera om
min förpassning.









Fri vers av Marianne Räf
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-29 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf