Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3-ordare


En 3 ordare

DU BEHÖVER INGET!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-30 13:03



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Så rätt, det enda man verkligen behöver är någon och sig själv!
2012-12-05

  Osvalds_Dotter VIP
beror på hur man ser det =) Man föds utan ngt,, man dör....
Gillar dessa enkla men stora rader =)
2012-12-01

  Lars Hedlin
Nu var det inte menat som att man inte behöver något...Alla behöver Värme närhet och kärlek..det är mer tänkt som en liten påminnelse om att vara rädd om det man har kram ;)

2012-11-30

  chrissie
Jodå,,, det gör jag visst!
2012-11-30

    ej medlem längre
Menar du mig så har du fel ;)
2012-11-30

  Ninananonia VIP
Då har du tur...
2012-11-30

  Angel of love
Kanske stämmer!
2012-11-30

    ej medlem längre
Allt finns inom ...
bra ...
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin