Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömt -- eller självupplevt ?


Jag såg min klon



Jag såg min klon.
Hon hade sprungit
ur ett otäckt
skrubbsår
på mitt högra knä.

Jag läste min klon,
- fast hon inte skrivit
en rad.
Hennes leende steg
ur mitt blåmärke.

Jag jagade min klon.
Hennes lekamen förintades
i natten i enlighet med
mina direktiv
och instruktioner.

Jag dödade min klon!
Hon var, ju, en förrymd
del
av min kropp, ett irrande
trauma från min själ.
















Fri vers av Marianne Räf
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-30 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf