Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÅFRONTSKRIG

ett krig

du har ett krig, sa man

så varför känns det som två?

krigshjältarna

vill alla krama

förlorarna får titta på

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    29/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-01 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP