Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Jag har en känsla av att om man befriar sig själv, så kan det börja skimra runt vad man än rör vid. Professionalismens är kreativitetens och uppfinningsrikedomens värsta fiende." (Leonard Cohen)--


INGEN NI KÄNNER

ett orent liv

ett orent liv

han hade levt

ett dubbelliv

hur kunde hon

bli så naiv?

och hur blev han

så intensiv?

en omoralisk

livsföring

i den var han

en enstöring

så dubbelbottnat

produktiv

han hade levt

ett orent liv

hans intention

var konstruktiv

men grumlades

av orent liv

en skamfläck på

en klädnad vit

man måste bygga

grundtillit

 

 

 

 

ett orent liv

ett orent liv

med underkända

tidsfördriv

 

(repeat until fade...)

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    2/12 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-02 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP