Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tio

Det handlar om att rikta tankarna utåt eller inåt

Jag står och tittar ut
Ser trädens komplexa liv träda fram genom marken
Fåglarna som hoppar runt en tidig morgon
Snön som nu gömmer leran
Solen som går upp och ner
Stjärnorna som lyser
Vännerna som aldrig sviker bara några hus bort


Jag står utomhus i snön och tittar in genom fönstret
Ser räkningarna på golvet
Klockan som tickar
Reflektionen av mitt trötta ansikte
Sängen där jag vägrat dagen
Medicinerna som bygger sitt egna torn
Lampan som börjat ge upp

Jag vill inte titta in
Jag kan inte titta ut om jag inte är inne
Jag vet om att det går att titta utåt
Men bara genom ett fönster




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-03 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1342
1342