Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En handfull maskrosblad

ängar smiter undan regnet
grönskan har redan satt sig fast i gräset
och näringen konserveras i hoppet från dom gröna stråna
solen läppjar på horisonten och förtjänar en påfyllning efter dagens slit
drick ditt vin du stora stjärna
drick upp och skicka vidare din glädje till behövande
nere på jordens golv
månens irrlära gör den charmig
älska dig själv och den du är du blåa kupa
liv är till för alla vill jag lova




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 597 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-12-04 19:46



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Tycker om denna, orden tanken är ju fantastisk att ge solen påfyllning :)
2012-12-23

  M M Mannheim VIP
En intressant text/dikt som lovar att det i framtiden kommer att finnas poesi och det tack vare dig Carl!
2012-12-08

  Doptera
slutet är alldeles underbart, gick som en susning i bröstet på mig!
2012-12-05

  Sonja Sidorow Lapington
härligt livsbejakande
2012-12-05

  anits VIP
Mycket vackert skaldat
2012-12-04

  smultronbergen VIP
Denna text är ett poetiskt virrvarr
av romantiska ord men sammanbundna
är de unika , mkt mkt bra
2012-12-04

    ej medlem längre
Jag gillar ditt sätt att skriva! Jag tycker att du lyckas plocka av det klyschiga i "stjärnorna" och de andra lite väl typiska orden på ett mycket eget sätt. Häftigt att kunna ta tusen poeters ord och ändå lyckas skapa något nytt.
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling