Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trauma 1968.


Kollapsen


Solen bländade mellan äppelträdens
grenar och i luften låg en underton
av anfallande höst.
Jag hade börjat i I:a Ring.
Plötsligt skakade mina grundvalar!

Livet var ett vanskligt projekt.
Kärleken hade sorgkanter.
Nerverna gjorde uppror.
Ångesten kom som en anlagd
brand i själen.

Jag skrek på hjälp, - utan att
tro på att jag skulle få någon.
Jag var en Ondskans lammunge.
Ser, nu, tillbaka på den Kamp, som
byggde upp nytt ur spillrorna.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-05 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf