Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår tid

Kylan som slår mot mitt ansikte, drar in ett andetag som får min själ att vakna till.

Din doft fyller mig, när mina ögon sluts, så fyller hela du mig.

Ditt andetag?

Du får mig att sluta skaka, att finnas till.

Snön ligger på träden, vinden blåser den vita vackra massan iväg.

På samma sätt som jag nu öppnar mina ögon, andas ut och ser dig försvinna.




Fri vers (Fri form) av soheila
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-06 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soheila