Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GICK MIG FÖRBI

nej, jag tror inte på auror

men jag faller för appeal

jag ger inget för ditt mode

men jag tänder på din stil

dina röda läppra mimar

till de låtar som du hör

du är just så idealisk

att du skakar om och stör

 

 

integrerad i min tanke

äter du dig ända in

i ett doftmoln är du borta

i en dagdröm är du min

wilhelm erövraren kunde

lägga under sig en del

venus kommer på den sjunde

men för mig blir allting fel

 

 

 

 

i ditt underbara unikum

till synes oberörd

korsar du en citygata

när du lämnar mig förstörd

allt som återstår är fantasi

som påstås vara fri

det var inte bara du

det var ett LIV som drog förbi

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    7/12 2012

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-07 20:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP